Rólam
2014. december 08. írta: Msylwia

Rólam

Több, mint 15 éve foglalkozom természetgyógyászattal, a betegségek kezelésével. GYEMSZI-EFF által kiállított természetgyógyász-akupresszőr képesítéssel rendelkezem, a XI. kerületi szakrendelőben praktizáltam, jelenleg a rendelést szüneteltetem.
Hiszem és vallom, hogy a legtöbb betegség lelki eredetű, egy - egy tünetnél vagy betegségnél az emberi szervezetet egészben kell vizsgálni, csak így derülhet fény a tüneteket okozó problémákra, az esetlegesen évek óta megbújó okokra. Hiszem, hogy az emberi szervezetet komplexen kell vizsgálni, így tudjuk nem csak átmenetileg enyhíteni a tüneteket (úgymond tűzoltással) hanem a kiváltó okot feltárva, eredményesen és hatékonyan kezelni a problémát. 
Tapasztalatom szerint egyre több betegség tehető felelőssé a rossz párkapcsolatért, a rohanó, minden szerepben megfelelni akarásért, a kényszerből választott szingli életért, a hétköznapjainkban jelen lévő konfliktusainkért, és a szervezetünket felemésztő stresszért. 

Vallom hogy én magam senkit nem tudok megváltoztatni, ha Ő nem akarja a változást eszközölni. Azonban hatással lehetek a Hozzám fordulókra, hogy könnyebben meghozzák a döntésüket. vagy a kezdő lökéshez hozzásegítsem. Mindenkinek az életébe eljöhet az elakadás, vagy egyszerűen, szüksége lehet tanácsra. 

Mivel szeretek másoknak segíteni, így szívesen osztom meg a tapasztalataimat, illetve a tudásomat.
A hozzám fordulóknak előre is köszönöm a bizalmat! 
Msylwia

 

A bejegyzés trackback címe:

http://parpercegeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr756928459